Jachtwerf Den Helder

Winterstalling

Winterstalling

WINTERSTALLING.

U kunt bij ons voor 3 opties winterstalling kiezen:

Buitenstalling met staande mast of mast afhalen en mast opslag in onze loods.

Binnenstalling in onze 3000 m2  zwaargeisoleerde  schone opslagloods. Hier kan uw schip stofvrij overwinteren. Poetswerk is hier wel toegestaan, Let wel, het is een stalling loods en de schepen staan dicht op elkaar. Het onderwaterschip in de antfouling zetten is hier geen probleem mits het schuurwerk van plekjes gedaan wordt voordat het schip de loods in gaat.  U kunt bij ons aangeven of u het schip nog een paar dagen op het buitenterrein wil laten staan om deze goed na te soppen zodat deze daarna schoon naar binnen kan.

Binnenstalling in onze zwaargeisoleerde werkloods. Er is hier wat werkruimte tussen de boten (meer ruimte huren kan in overleg).  Hier mag geschuurd en geschilderd worden, onderwaterschepen kaal halen, intimmeren, houten masten lakken etc. Het is wel belangrijk dat iedereen zich aan de regels houd ivm stofbeperking.  Houd uw werkplek schoon, gebruik een goede stofzuiger bij schuurwerkzaamheden, geen elektrisch ontroest gereedschap.    In ons werfreglement staat wat er allemaal wel en niet mag. Deze kunt u opvragen door een mail te sturen naar administratie@jachtwerfdenhelder.nl.

Contact formulier

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Hoe te reserveren?

Heeft u nog vragen en/of specifieke wensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Is het u helemaal duidelijk, reserveer dan direct een plaats voor uw vaartuig zodat u tijdig verzekerd bent van een plaats in onze moderne loods.

Klik hier voor meer informatie of reserveer direct
Plan uw route naar ons toe!
Address

Adres gegevens

Het Arsenaal 41
1781 XR Den Helder
Tel: 0223 - 636964
Fax: 0223 - 683464
info@jachtwerfdenhelder.nl

Openingstijden

's Zomers dagelijks van
09.00 tot 20.00 uur.

's Winters op werkdagen
van 09.00 tot 17.00 uur.